Kwaliteitssystemen en certificering 3-4

5,00

Afrekenen
Categorie:

Beschrijving

De voedingsindustrie levert zware inspanningen om de voedselveiligheid zo goed mogelijk te garanderen. Daarbij worden kwaliteitssystemen ingezet, die de kwaliteit van alle grond- en eindstoffen en het hele productieproces monitoren.
Doe deze webquest en krijg meer inzicht in de belangrijkste aspecten van kwaliteitssystemen.
Leer de belangrijkste systemen kennen en test direct uw kennis!

  • Korte kenmerken van de belangrijkste kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, Global Gap, IFS.
  • Het nut en de werkwijze van certificering.
  • Korte opdrachten met directe feedback
  • De opdrachten zijn gebaseerd op de informatie in het dossier Kwaliteitssystemen en Certificering op de website van FoodHolland.
  • Test uw kennis met de toets. Bij goed resultaat ontvangt u direct een certificaat.
  • Niveau mbo 3/4
  • Cursusduur circa 3 uur

Ontwikkeld door AgriHolland/AHA-Leermiddelenbouwers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kwaliteitssystemen en certificering 3-4

” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…