Op deze website vind u een breed aanbod aan cursussen die geschikt zijn voor onderwijs en bedrijfsopleidingen. Alle cursussen kunnen als e-learning zelfstandig via internet worden gevolgd. De cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met specialisten op hun vakgebied. De link met de praktijk is altijd belangrijk, u ziet dit terug in filmpjes, interviews, foto’s en oefenvragen.

Onderwijs
De cursussen zijn prima in te zetten in het onderwijs. Studenten kunnen er zelfstandig mee aan de slag of de docent kan klassikaal de belangrijkste punten bespreken. Door de directe feedback en de toetsen leren studenten prettiger en sneller.

Wilt u een cursus inzetten voor een groep studenten? Dan kunnen we de toegang voor de hele groep in één keer aanmaken en de docent toegang geven tot rapportages van studenten. Stuur ons uw verzoek voor groepstoegang.

Bedrijfsopleidingen
Leven lang leren. Op de momenten dat het u en uw bedrijf uitkomt. Het studietempo bepaalt u zelf.

De cursussen van AgriHollandAcademy passen ook goed in een studiedag of bedrijfsopleiding. De films uit de cursussen zijn geschikt als opwarmer voor een discussie. Zo ontwikkelden we films over de gevaren van mestgassen. Of hoe je als bedrijf vitaal blijft.

En heeft u als bedrijf maatwerk nodig, neem contact op!

Wilt u een cursus inzetten voor een groep medewerkers? Dan kunnen we de toegang voor de hele groep in één keer aanmaken. Stuur ons uw verzoek voor groepstoegang.

Advies
Wilt u advies over de inzet van e-learning in uw organisatie? Vraag één van onze specialisten van AgriHolland, afdeling AHA Leermiddelenbouwers.

Wilt u een eigen e-learning laten ontwikkelen? Wij hebben jarenlange ervaring. Wij kunnen een e-learning voor u ontwikkelen, educatieve- of interactieve films maken of een complete leeromgeving voor u opzetten, inclusief toetsen en rapportage.

Kijk op www.aha-leermiddelenbouwers.nl of neem direct contact op met Aleid van der Kolk of Harrie Kootstra, 0317 467666.