De AgriHolland Academy is onderdeel van AgriHolland B.V. Met de AgriHolland Academy bieden we gerichte e-learning materialen voor studenten, werknemers en ondernemers in de agribusiness, groene ruimte en voedingsmiddelenindustrie.

E-learning biedt de mogelijkheid om in eigen tempo, op momenten dat het jou uitkomt, de lesstof tot je te nemen. Met allerlei elektronische handigheidjes is het makkelijk jezelf te testen, verder te gaan waar je gebleven was en je te blijven ontwikkelen op jouw vakgebied. Zodat je in alle gevallen aan de vraag van de markt of jouw werkgever blijft voldoen.

Niet alleen ons eigen lesmateriaal, maar ook wat we voor onze klanten ontwikkelden en dat van derden kun je hier vinden. We zijn momenteel met de nodige projecten bezig waardoor het aantal onderwerpen steeds verder uitgebreid wordt.

AgriHolland Academy, AHA Leermiddelenbouwers en AgriHolland.
AgriHolland Academy is het e-learning platform waar AHA Leermiddelenbouwers en AgriHolland haar aanbod van cursussen voor de Agri-, Food- en GroeneRuimte sectoren bundelt. Daarnaast biedt de AgriHolland Academy plaats voor andere organisaties om hier hun cursussen te plaatsen. Informeer voor de mogelijkheden. Sinds 2006 ontwikkelen wij vanuit AgriHolland e-learning materialen voor een reeks opdrachtgevers in het onderwijs en bedrijfsleven. Deze jarenlange ervaring maken van ons dé ontwikkelaar van leermiddelen en elektronische leeromgevingen in het groene domein. Gedreven professionals van AgriHolland zetten hun vakkennis gecombineerd met didactiek en techniek in om de mooiste en meest praktische e-learning toepassingen en elektronische leeromgevingen te maken. Daarvoor opereren we op dit gebied onder de naam AHA leermiddelenbouwers. Wel zo duidelijk. AgriHolland B.V. is een zelfstandige onderneming gevestigd in Wageningen. Wij zijn een digitale uitgever van Nieuws, E-learning materialen en een Vacaturebank, gericht op de agrarische sector, voedingsmiddelenindustrie, natuur en landschap.

Kennis maken?
Kennis maken met ons? Graag !!

  • Wilt u advies over de inzet van e-learning in uw organisatie of een e-learning laten ontwikkelen?
  • Uw kennis via de AgriHolland Academy vermarkten?

Vraag één van onze specialisten van AgriHolland, afdeling AHA Leermiddelenbouwers. Kijk op www.aha-leermiddelenbouwers.nl of neem direct contact op met Aleid van der Kolk of Harrie Kootstra, 0317 467666.