Kwaliteitssystemen en certificering 3-4

12,50

Beschrijving

De voedingsindustrie levert zware inspanningen om de voedselveiligheid zo goed mogelijk te garanderen. Daarbij worden kwaliteitssystemen ingezet, die de kwaliteit van alle grond- en eindstoffen en het hele productieproces monitoren.
Doe deze webquest en krijg meer inzicht in de belangrijkste aspecten van kwaliteitssystemen.
Leer de belangrijkste systemen kennen en test direct je kennis!

  • Basiscursus met kenmerken van de belangrijkste kwaliteitssystemen zoals HACCP, BRC, Global Gap, IFS
  • Het nut en de werkwijze van certificering
  • Korte opdrachten met directe feedback
  • De opdrachten zijn gebaseerd op de informatie in het dossier Kwaliteitssystemen en Certificering op de website van FoodHolland.
  • Test je kennis met de toets. Bij goed resultaat ontvang je direct een certificaat.

Niveau mbo 3/4
Cursusduur circa 3 uur

De e-learning is ontwikkeld door AgriHolland/AHA-Leermiddelenbouwers.

Aanmeldingsopties
Je krijgt 12 maanden toegang tot de cursus.

ISBN 9789493115125